AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Anunțuri > Comunicate de presă > COMUNICAT DE PRESĂ (3)
NewsRSS Comunicate de presa

COMUNICAT DE PRESĂ

28.09.2016
Compania OMV Petrom a finalizat  lucrările  de consolidare și reabilitare a drumului DJ 675C,  la km 2+150,  din localitatea Logrești Moșteni, tronson ce fusese afectat de alunecări de teren, ca urmare a precipitațiilor abundente și a creșterii aportului de apă în sol.
 
CONSILIUL  JUDEȚEAN  GORJ
28.09.2016
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
  
          Compania OMV Petrom a finalizat  lucrările  de consolidare și reabilitare a drumului DJ 675C,  la km 2+150,  din localitatea Logrești Moșteni, tronson ce fusese afectat de alunecări de teren, ca urmare a precipitațiilor abundente și a creșterii aportului de apă în sol.
          Delegația Consiliului Județean Gorj, împreună cu  reprezentanți ai  companiei petroliere și ai Primăriei Logrești a  participat,astăzi,28.09.2016,  la recepția lucrărilor.
          Valoarea totală a investiției  a fost de 3,7 milioane de lei, intervenindu-se pentru consolidarea terenului pe o lungime de aproximativ 150 de m și adâncime de peste 20 m, realizarea de drenuri longitudinale, șanțuri betonate, refacere teraseamnte, sistem rutier armat cu plasă sudată, montare parapeți metalici.
          În luna septembrie a anului trecut, Consiliul Județean Gorj a emis o hotărâre conform căreia administrația județeană a cedat către OMV PETROM S.A. dreptul  neexclusiv și temporar de folosință asupra unui sector al DJ 675 C Târgu Logrești-Baia de Fier, în vederea realizării unor lucrări de interes public.
          Ca urmare a efectuării recepției lucrărilor, în perioada imediat următoare, se va realiza procedura legală de preluare de către Consiliul Județean Gorj a sectorului de drum, ce a facut obiectul respectivei investiții, în vederea administrării.
          Potrivit datelor furnizate de OMV Petrom privind investițiile pentru județul Gorj, din bugetul  total de aproximativ 365  milioane de euro pentru perioada  2008-2018, 310 milioane de euro au fost deja investite. Principalele trei proiecte sunt sistemul de livrare a gazelor în comuna Hurezani, dezvoltare zăcământului Totea Deep și FRD Bustuchin, pentru cresterea producției   de gaze. 

 [Imagini]
 
BIROUL DE PRESĂ
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!