AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Anunțuri > Comunicate de presă > Comunicat de presă-06.04.2016
NewsRSS Comunicate de presa

Comunicat de presă-06.04.2016

06.04.2016
La ediția din acest an a Zilei Mondiale a Sănătății, marcată printr-un simpozion susținut de reprezentanții sistemului medical din Gorj la sediul Bibliotecii  Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, tema aleasă pentru dezbatere a fost DIABETUL.
Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Gorj, Ciprian Florescu, a subliniat buna colaborare existentă pe linie administrativă între autoritatea județeană și  cele două unități medicale subordonate acesteia.  
 
CONSILIUL JUDEȚEAN GORJ
06.04.2016

COMUNICAT DE PRESĂ


La ediția din acest an a Zilei Mondiale a Sănătății, marcată printr-un simpozion susținut de reprezentanții sistemului medical din Gorj la sediul Bibliotecii  Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, tema aleasă pentru dezbatere a fost DIABETUL.
Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Gorj, Ciprian Florescu, a subliniat buna colaborare existentă pe linie administrativă între autoritatea județeană și  cele două unități medicale subordonate acesteia.  ”Asigur pe toți cei ce sunt implicați în activitatea medicală de tot sprijinul Consiliului Județean Gorj pentru dezvoltarea sistemului de sănătate gorjean. Vă rămânem un partener de nădejde, continuând îmbunătățirea infrastructurii la cele două unități spitalicești. Ne bucură că este apreciat faptul că s-a reușit și dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație, venind astfel în sprijinul dumneavoastră, pentru a asigura acel progres medical pe care fiecare pacient îl așteaptă”, menționa Ciprian Florescu.
Cadrul festiv a fost completat de acordarea de diplome de excelență. Astfel, președintele Consiliului Județean Gorj a înmânat mai multor cadre medicale diplome de excelență pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, dar și diferitor reprezentanți ai altor unități sanitare publice din județul Gorj.
De asemenea, s-a apreciat că tema de discuție a dezbaterii este deosebit de importantă pentru conștientizarea populației asupra unui mod de viață sănătos, cu atât mai mult cu cât statisticile arată că județul Gorj se află pe locul 4 în topul regiunilor cu persoane diagnosticate cu diabet zaharat. Specialiștii prezenți la simpozion au arătat că la nivel județean, raportat la ultimii 5 ani, numărul pacienților cu diabet zaharat a crescut procentual de la 2,2% la 4,2%.

 
BIROUL DE PRESĂ


Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!