AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Anunțuri > Comunicate de presă > Consiliul Județean Gorj, prezent la cea de-a 33-a ediția a Târgului de Turism a României
NewsRSS Comunicate de presa

Consiliul Județean Gorj, prezent la cea de-a 33-a ediția a Târgului de Turism a României

16.03.2015
La cea de-a 33-a ediție a Târgului de Turism al României (TTR) ce a avut loc în perioada 12-15 martie 2015,  Județul Gorj a fost reprezentat de către Consiliul Județean Gorj prin instituțiile subordonate Școala Populară de Artă și Ansamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”, ca participant
 

Vino acasă la Brâncuși”, cel mai bun proiect de promovare turistică a unei destinații turistice
 
 
     Consiliul Județean Gorj (CJG) a fost premiat și în acest an în cadrul Galei Turismului  FashionTV  Tourism  Awards, fiind reprezentat de Ion Călinoiu, președintele CJG.
     Festivitatea de decernare a premiilor a avut loc, vineri, 13 martie a.c. la București, evenimentul fiind realizat în parteneriat  cu  Federația  Asociațiilor  de Promovare Turistică din România sub patronajul Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului.
     În acest an, județul Gorj a intrat în competiție cu programul de promovare  turistică "Vino acasă la Brâncuși", fiind considerat "Cel mai bun proiect de promovare turistică a unei destinații turistice".
     Premiile au fost conferite pe zone geografice, fiind selectate cele mai reprezentative locații și servicii din industria turismului, dar și autoritățile publice locale, ce promovează prin programe competitive și prin metode clasice zonele pe care le reprezintă.
     ”Vino acasă la Brâncuși” este un proiect complex de promovare turistică inițiat și realizat de Consiliul Județean Gorj, cu adresabilitate atât națională cât și internațională, dorindu-se a evidenția Gorjul istoric și pitoresc ca produs și destinație turistică  de primă categorie, pe piața industriei ospitalității.
 
***
 
Consiliul Județean Gorj, prezent la cea de-a 33-a ediția a Târgului de Turism a României
 
            La cea de-a 33-a ediție a Târgului de Turism al României (TTR) ce a avut loc în perioada 12-15 martie 2015,  Județul Gorj a fost reprezentat de către Consiliul Județean Gorj prin instituțiile subordonate Școala Populară de Artă și Ansamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”, ca participant
            Deschiderea manifestării expoziționale s-a bucurat de prezența Primului-ministru al României, Victor Ponta,  Ministrul Economiei, Comerțului și Turismului, Mihai Tudose,  dar și a mai multor oficiali din domeniu.
            Încă prima zi a târgului, Consiliul Județean Gorj a pus în valoare  tradițiile și obiceiurile gorjenești, prin mai multe momente artistice realizate de Anasamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” precum și prin demonstrațiile de olărit și cioplit în lemn ale meșterilor populari din cadrul Școlii Populare de Artă din Târgu-Jiu.
             Pe toată durata evenimentului , sub egida ” Vino acasă la Brâncuși”  au fost distribuite  materiale de promovare  a județului Gorj ca ”destinație cultural-turistică unicat”, clasificare dobândită în urma câștigării a  premiului ”Mărul de Aur”.
            Ediția de primăvară a Târgului de Turism a României a fost găzduită la centrul expozițional ROMEXPO, organizată în parteneriat cu Asociația Națională a Agenților de Turism (ANAT), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) și  Asociația Națională de Turism Rural și Ecologic (ANTREC), reunind agenții de turism, hotelieri și consultanți în turism atât din țară cât și din străinătate.
 

(Imagini de la evenimente)
 
 BIROUL DE PRESĂ
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!