AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Anunțuri > Comunicate de presă > Cupa Mărțișorului-Telescaun Păpușa
NewsRSS Comunicate de presa

Cupa Mărțișorului-Telescaun Păpușa

28.02.2013
Sâmbătă 2 martie 2013 pe pârtia de pe vârful Păpușa din din zona turistică Rânca se va desfășura “Cupa Mărțișorului-Telescaun Păpușa” , ediția I-a , la schi alpin și snowboard.
 
“Cupa Mărțișorului-Telescaun Păpușa
 
 
Sâmbătă 2 martie 2013 pe pârtia de pe vârful Păpușa din din zona turistică Rânca se va desfășura “ Cupa Mărțișorului-Telescaun Păpușa ” , ediția I-a , la schi alpin și snowboard.
Acțiunea are un caracter de agrement turistic – sportiv și este menită să măreasca atractivitatea zonei Rânca , să pună în valoare cea mai noua investiție din zonă , telescaunul și pârtia de schi de pe vârful Păpușa, să popularizeze și să mărească aria iubitorilor și practicanților sporturilor de iarnă .
După reușita acțiunii din data de 2 februarie “ Cupa Rânca -Telescaun Păpușa ” , răspundem solicitărilor și rugăminților practicanților sporturilor de iarnă de a mai organiza pe final de sezon de iarnă astfel de competiții , competiții care se dovedesc atractive pentru toate categoriile de participanți.
Pentru această acțiune se va amenaja un traseu de slalom uriaș de cca 600 de metri, cu minim 10 porți, traseu unic pentru schi și snowboard .
Amenajarea și securitatea pârtiei și a competiției va fi asigurată de către serviciul Salvamont Gorj , iar cronometrajul de către reprezentanți ai Liceului sportiv din Tg.Jiu.
Ca și în acțiunile precedente organizate de noi concursul este deschis tuturor iubitorilor sporturi de iarnă, indiferent de vârstă sau de nivel de practicare a acestor sporturi și ne așteptăm la 100-150 de participanți.
La final participanții vor primii diplome de merit , medalii și premii surpriză .
Alături de Consiliul Județean Gorj , la organizarea acestei acțiuni participa Consiliul Local și Primăria Novaci , Consiliul Local și Primăria Baia de Fier , Serviciul salvamont și S.C. Vîrful Păpușa S.A. administrator ai pârtiei și telescaunului Păpușa.
Parteneri media Kiss Fm , cotidianul Gorjeanul și TvSud , post de televiziune ce va transmite in direct această acțiune.
Vă așteptam cu drag sambătă 2 martie începând cu ora 11 !
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!