AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Anunțuri > Comunicate de presă > INFORMARE DE PRESĂ - 21.08.2014
NewsRSS Comunicate de presa

INFORMARE DE PRESĂ - 21.08.2014

21.08.2014
Mesajul președintelui Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, la finalul celei de-a XII-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor, Tg-Jiu, 2014.
 
CONSILIUL JUDETEAN GORJ
21.08.2014

INFORMARE DE PRESĂ
 
 Mesajul președintelui Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, la finalul celei de-a XII-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor, Tg-Jiu, 2014.
 
     ”Și în aceast an, ca de fiecare dată până acum,  prin diversitatea și frumusețea sa, Festivalul Internațional de Folclor se dovedește a fi un simbol al prieteniei datorită deschiderii pe care județul Gorj o are față de culturile și tradițiile altor popoare din întreaga lume și, în egală măsură, datorită receptivității și căldurii sufletești a oaspeților noștri.
     Ne bucură nespus de mult faptul că eforturile noastre au fost apreciate de către invitați iar, în calitate de gazdă al acestui eveniment cultural, Consiliul Județean Gorj mulțumește tuturor participanților  pentru aprecieri, pentru mesajele și cuvintele frumoase.  
     Gorjenii sunt renumiți prin ospitalitatea lor. Sunt primitori și deschiși la suflet. Impreună cu formațiile de folclor invitate au transformat cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor într-o sărbătoare a bucuriei, de la un capăt la altul al județului Gorj.
     Fapt ce dovedește că,de la an la an, eforturile noastre, de a transforma această manifestare internațională în tradiție dau roade și sunt apreciate. Întotdeauna este loc de mai bine, mereu învățăm ceva nou și sperăm că, în baza experienței acumulate, vom pregăti și mai bine viitoarele ediții.
     În numele meu personal cât și în numele Consiliului Județean Gorj, vă mulțumesc pentru faptul că, alături de Ansamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”, ați avut bunăvoința de a face din ediția a XII-a a Festivalului Internațional de Folclor, o adevărată reușită”.

[Programul festivalului]
 
[Imagini de la eveniment]
 
BIROUL  DE  PRESĂ
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!