AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Anunțuri > Comunicate de presă > Premiul de Excelență pentru contribuția adusă în dezvoltarea unei Culturi de inovație a secolului al
NewsRSS Comunicate de presa

Premiul de Excelență pentru contribuția adusă în dezvoltarea unei Culturi de inovație a secolului al XXI-lea

15.07.2014
La sfârșitul săptămânii trecute, în data de 11 iulie 2014, la sediul Institutului Cultural Francez din București, în cadrul primei ediții a  Conferinței  internaționale ”CULTURA FRANCEZĂ (și francofonă)=CULTURĂ DE INOVAȚIE”, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a primit Premiul de Excelență pentru contribuția adusă în dezvoltarea unei Culturi de inovație a secolului al XXI-lea.  
 
CONSILIUL JUDETEAN GORJ
14.07.2014


COMUNICAT DE PRESĂ

 
            La sfârșitul săptămânii trecute, în data de 11 iulie 2014, la sediul Institutului Cultural Francez din București, în cadrul primei ediții a  Conferinței  internaționale ”CULTURA FRANCEZĂ (și francofonă)=CULTURĂ DE INOVAȚIE”, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a primit Premiul de Excelență pentru contribuția adusă în dezvoltarea unei Culturi de inovație a secolului al XXI-lea
            Premiile au fost acordate de către ziarul internațional INTERVIEW FRANCOPHONE, fiind decernate în prezența Ambasadorului Franței la București, Excelența Sa, Domnul  Francois Saint-Paul.
            După cum declarau organizatorii evenimentului, prin acordarea acestui premiu de excelență se certifică o recunoaștere la nivel internațional a inițiativelor de creare a unei culturi a dezvoltării durabile, la baza cărora s-a aflat Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Gorj pentru perioada 2011-2020.
            Astfel, Consiliul Județean Gorj va avea dreptul de a utiliza logo-ul proiectului internațional "CLEAN WATERS AND MOUNTAINS", (”MUNȚI ȘI APE CURATE”) în semn de consolidare a imaginii pozitive pe care o poate oferi Romania la nivel internațional prin integrarea și difuzarea atitudinii de responsabilitate pentru dezvoltarea locală.
Viitoarele ediții ale Conferinței  internaționale ”CULTURA FRANCEZĂ (și francofonă)=CULTURĂ DE INOVAȚIE” vor fi organizate în anul 2015, la Paris și  Berlin,  în cadrul cărora, Președintelui Consiliului Județean Gorj îi va fi acordat  Premiul de Excelență pentru implicarea  în transformarea zonei județului Gorj într-o destinație model, grație și încurajării inițiativelor locuitorilor care doresc să-și transforme casele în destinații de cultură și artă, în compatibilitate cu o dezvoltare durabilă.
În cadrul aceluiași eveniment derulat la București, a avut loc lansarea cărții ”J’innove,donc je suis”, a dr. Florin Păun.
 


 
 
   


BIROUL DE  PRESĂ

Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!