AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Anunțuri > Comunicate de presă > Ședinţa Comitetului de Bazin Jiu-Dunăre
NewsRSS Comunicate de presa

Ședinţa Comitetului de Bazin Jiu-Dunăre

21.03.2013
Astăzi, 21.03.2013, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu,  a participat  la şedinţa Comitetului de Bazin Jiu-Dunăre  ce a a avut loc cu ocazia celebrării „Zilei Mondiale a Apei”, organizată la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Jiu Craiova.
 
Ședinţa Comitetului de Bazin Jiu-Dunăre

     Astăzi, 21.03.2013, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu,  a participat  la şedinţa Comitetului de Bazin Jiu-Dunăre  ce a a avut loc cu ocazia celebrării „Zilei Mondiale a Apei”, organizată la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Jiu Craiova.
     La şedinţă au fost prezenţi preşedintele Comitetului de Bazin Jiu-Dunăre, prefectul judeţului Dolj, Marius Deca, reprezentanţi ai Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, ai Administraţiei Bazinale de Apă Jiu, Agenţiei Regionale Protecţia Mediului Craiova, DSP Dolj, Inspectoratului Regional Protecţia Consumatorului, Companiei de Apă Oltenia, comisarul şef al Gărzii de Mediu Gorj, reprezentanţi ai Primăriei Târgu-Jiu şi ai Complexului Energetic Oltenia.
     Mesajul aniversar al  preşedintelui Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei: „Anul acesta, tema «Zilei Mondiale a Apei» face referire la cooperarea în domeniul apei, punctând astfel importanţa gestionării durabile şi echitabile a resurselor de apă. Acest obiectiv poate fi atins prin intermediul consolidării dialogului şi a cooperării la nivel internaţional şi naţional pentru a contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă prin asigurarea şanselor egale la apă.
     Referindu-mă strict la judeţul Gorj, zonă pe care o reprezint, consider că la noi nu sunt probleme foarte mari, colaborarea între instituţiile răspunzătoare de acest domeniu dovedindu-se a fi una eficientă. Cu ocazia „Zilei Apei” aş vrea să le reamintesc cetăţenilor faptul că numai prin colaborare cu dumnealor vom reuşi să asigurăm protecţia cantitativă şi calitativă a apelor, nefiind suficientă doar activitatea celor care au atribuţii în întreţinerea, valorificarea şi protejarea surselor de apă şi a mediului înconjurător.
     Apa este o resursă preţioasă, în cantităţi limitate, pe care o putem folosi într-o anumită perioadă, fapt pentru care este foarte bine să nu irosim mai mult decât avem nevoie şi să păstrăm râurile curate. Aş vrea să le mulţumesc reprezentanţilor Administraţiei Bazinale de Apă Jiu pentru buna colaborare, asigurându-i că şi pe viitor vom cooperare pentru o apă bună, pentru un mediu curat şi astfel pentru binele comunităţii care la rândul ei ar trebui să îşi îndrepte viziunea spre activităţi concrete de protejare a mediului”.
 
 
BIROUL DE PRESĂ
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!