AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Anunțuri > Comunicate de presă > Vizită de lucru în regiunea Tarragona, Spania
NewsRSS Comunicate de presa

Vizită de lucru în regiunea Tarragona, Spania

08.07.2013
În perioada 8.07.2013-12.07.2013, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu  se  află în  vizită de lucru în regiunea Tarragona, Spania în vederea realizării unor schimburi de experiență cu reprezentanții administrației publice locale spaniole precum și a unor demersuri privind dezvoltarea colaborării în domeniul economic, educativ și cultural.
 
INFORMARE DE PRESĂ
 
În perioada 8.07.2013-12.07.2013, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu  se  află în  vizită de lucru în regiunea Tarragona, Spania în vederea realizării unor schimburi de experiență cu reprezentanții administrației publice locale spaniole precum și a unor demersuri privind dezvoltarea colaborării în domeniul economic, educativ și cultural. Vizita de lucru are loc ca urmare a  invitației domnului Josep Poblet y Sous,președintele regiunii Tarragona- Spania, urmând a se desfășura la birourile Guvernului Provincial Tarragona.
Premergător întâlnirii cu președintele regiunii Tarragona, vizita de lucru a președintelui Consiliului Județean Gorj cuprinde și o serie de întrevederi cu reprezentanți ai administrației publice locale din orașul Barcelona,la acest nivel, discuțiile urmând să se axeze pe realizarea de schimburi de experiență în domeniul relațiilor internaționale și cooperare. În acest sens a fost  programată și întâlnirea de lucru cu dl. Joachim Llimona i Balcells, director pe relații internaționale și cooperare din cadrul Primăriei Barcelona.
Din programul vizitei mai menționăm faptul că va avea loc o reuniune de lucru cu președintele Camerei de Comerț și Industrie Româno-Spaniole privind prezentarea strategiei de dezvoltare durabilă a județului Gorj pe perioada 2012-2020 privind  atragerea de investitori în județul Gorj.
 
BIROUL DE PRESĂ
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!