AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact

ANUNŢ - privind punctajul şi rezultatul obţinut la PROBA INTERVIU de către candidaţii la Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de consilier,clasa I, g. superior

Consiliul Judeţean Gorj
Comisia de concurs
Nr. 10624/25.08.2017
 
 
 
 

ANUNŢ
 

          Privind punctajul şi  rezultatul obţinut  la  PROBA INTERVIU de către candidaţii la Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, gradul profesional superior la Serviciul investiții publice, Direcția tehnico-economică, dezvoltare regională și relații externe din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Gorj

 
 
 
        Azi, 25.08.2017 s-a desfăşurat proba interviu a concursului de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, gradul profesional superior, la Serviciul investiții publice, Direcția Tehnico-economică, dezvoltare regională și relații externe din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Gorj.
        Organizarea şi desfăşurarea concursului s-au făcut cu respectarea prevederilor legale în acest sens, respectiv Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei  funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare şi Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
          La PROBA INTERVIU, candidaţii participanţi la această probă au obţinut următoarele rezultate:
 
Nr. crt. Numele și prenumele candidatului Punctaj obținut la proba interviu Rezultatul obținut la proba interviu
1. Ciurel Nicoleta-Georgica 81 Admis
2. Petcu Octavian-Nicolae 79,5 Admis
 
        Candidaţii nemulţumiţi de rezultatele obținute la proba interviu, pot face contestaţie, în termen de cel mult 24 de ore de la data afişării rezultatelor probei interviu, la sediul Consiliului Județean Gorj.
             

Location:
Compensation:
Contact:
Attachment: N/A
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!