AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact

ANUNŢ - privind rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea postului contractual de execuţie vacant de consilier, gradul profesional IA

CONSILIUL JUDEŢEAN GORJ
COMISIA DE CONCURS
Nr. 9117/24.07.2017
                                         
                                    
 

ANUNŢ
privind rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea postului contractual de execuţie vacant de consilier, gradul profesional IA la Compartimentul registratură, arhivă și secretariat ATOP, Serviciul juridic-contencios, Direcția juridică și dezvoltarea capacității administrative din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Gorj, pe perioadă nedeterminată
 
 
 
 
          Comisia de concurs, constituită în baza Dispoziţiei Preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj nr. 494/06.07.2017, în urma selectării dosarelor de concurs la concursul organizat pentru ocuparea postului contractual de execuţie vacant de consilier, gradul profesional IA la Compartimentul registratură, arhivă și secretariat ATOP, Serviciul juridic-contencios, Direcția juridică și dezvoltarea capacității administrative din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Gorj, comunică următoarele rezultate:

Nr. crt. Numele şi prenumele candidatului Nr. şi data de
înregistrare a
dosarului de concurs
Rezultatul selecţiei
dosarelor de concurs
1. Sprîncenatu Janina-Manuela 8592/11.07.2017 ADMIS
2. Sîrbu Elena 8953/19.07.2017 ADMIS
3. Bodescu Constantin 9021/20.07.2017 ADMIS
4. Dovlete Ileana 9022/20.07.2017 ADMIS


          Eventualele contestaţii cu privire la rezultatele selectării dosarelor de înscriere pot fi depuse în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor.
          Locul de desfăşurare a probei scrise din data de 31.07.2017 (orele 1000) va fi Sala D, situată la etajul II al clădirii în care se află sediul Consiliului Județean Gorj (str. Victoriei, nr. 2-4, municipiul Târgu-Jiu).
          Candidaţii care nu au depus cazierul judiciar au obligaţia de a completa dosarul de concurs cu originalul documentului, cel mai târziu până la data desfășurării primei probe a concursului, la sediul Consiliului Judeţean Gorj, camera 241. 

Location:
Compensation:
Contact:
Attachment: N/A
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!