AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact

Anunț - Privind punctajul şi rezultatul obţinut la PROBA SCRISĂ de către candidatul participant la Concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice vacante de execuţie de referent

Consiliul Judeţean Gorj
Comisia de concurs
Nr. 11620/18.09.2017

 
  
ANUNŢ
 Privind punctajul şi  rezultatul obţinut  la  PROBA SCRISĂ de către candidatul participant la Concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice vacante de execuţie de referent de specialitate, clasa a II-a, gradul profesional superior la Serviciul investiții publice, Direcția tehnico-economică, dezvoltare regională și relații externe din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Gorj
 
 
 
 
           Azi, 18.09.2017 s-a desfăşurat  proba scrisă a Concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice vacante de execuţie de referent de specialitate, clasa a II-a, gradul profesional superior la Serviciul investiții publice, Direcția tehnico-economică, dezvoltare regională și relații externe din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Gorj.
           Organizarea şi desfăşurarea concursului s-au făcut cu respectarea prevederilor legale în acest sens, respectiv Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei  funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare şi Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
            La PROBA SCRISĂ, candidatul participant la această probă a obţinut următorul rezultat:
 
 
Nr. crt. Numele și prenumele candidatului Punctaj obținut la proba scrisă Rezultatul obținut la proba scrisă
1. Taloi Cioabă Maria 68 puncte Admis
 
 
Desfăşurării interviului va avea loc în data de 18.09.2017, ora 1430, Sala D, situată la etajul II al clădirii în care se află sediul Consiliului Județean Gorj (str. Victoriei, nr. 2-4, mun. Târgu-Jiu).
 
                                                                                             
 
 
                                                                                                          Secretar comisie,
                                                                                                         Mainerici Delia-Maria 

Location:
Compensation:
Contact:
Attachment: N/A
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!