AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Organizare > Conducere > Secretar al județului

Secretar al Județului


zoica1.jpg
Cristina Elena
RĂDULEA-ZAMFIRESCU

E-Mail: cristina.zamfirescu@cjgorj.ro
Potrivit art.116 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, judeţul are un secretar salarizat din bugetul local, funcţionar public de conducere, cu studii superioare juridice sau administrative, care se bucură de stabilitate în funcţie.
Perioada în care persoana cu studii superioare juridice ocupă funcţia de secretar al judeţului constituie vechime în specialitate.
Secretarul judeţului nu poate fi membru al vreunui partid politic sau al vreunei formaţiuni politice, sub sancţiunea destituirii din funcţie.
Secretarul judeţului nu poate fi soţ, soţie sau rudă de gradul întâi cu preşedintele sau vicepreşedintele consiliului judeţean, sub sancţiunea eliberării din funcţie.
Recrutarea, numirea, suspendarea, modificarea, încetarea raporturilor de serviciu şi regimul disciplinar ale secretarului judeţului se fac în conformitate cu prevederile legislaţiei privind funcţia publică şi funcţionarii publici.Ultima actualizare: 17.10.2013, 10:25:31
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!