AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact

Nicolae MUJA


 
Nicolae MUJA
E-Mail: nicolae.muja@cjgorj.ro

Curriculum Vitae
Raport de activitate 2016

 
Vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Gorj sunt reprezentanţii administraţiei publice judeţene şi răspund de buna funcţionare a administraţiei publice în ansamblu, precum şi a compartimentelor, agenţilor economici şi instituţiilor publice de interes judeţean, pe care le coordonează în special, conform delegării date de preşedintele consiliului judeţean.
Vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Gorj coordonează şi controlează, în baza dispoziţiei de delegare a atribuţiilor a preşedintelui, activitatea instituţiilor şi serviciilor publice de sub autoritatea Consiliului Judeţean Gorj.
Atribuţiile vicepreşedinţilor se stabilesc, în condiţiile legii, de către preşedinte, prin dispoziţie. Vicepreşedinţii îndeplinesc şi alte atribuţii prevăzute de lege sau însărcinări date de consiliul judeţean.Ultima actualizare: 07.04.2017, 11:35:33

Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!